cherofaitha humbly welcome all of you to his site

,

please help yourself with all the items

, "pelbagai barang untuk dijual di seperti chero,fatha, bundle items, secondhand, murah, books, collectible, shirt, action, figures, bag, novel, shoes, hat, cherofaitha, vintage, cuba singgah disini."

Latest Updates via Instagram @cherofaitha.ent

LIVE!!!

30 December 2012

Novel suamiku tak romantik tapi autistik

Novel suamiku tak romantik tapi autistik, by Farisha Imani Condition:99% (used), 888 pages, RM17 (excluding postage RM8)


"aku bencikan kau, Syed Azmi! Kau memang lelaki tak guna" Nura Alia


novel perempuan lindungan kaabah


novel perempuan lindungan kaabah, by Hana Ilhami Condition:99% (used), 846 pages, RM18 (excluding postage rm8)

Demi mendapat redha ilahi Hanan cuba bertahan dan cuba bertahan dan memenangi hati bernama suami...

30 September 2012

SPRING STOPPER / BUFFER





BRAND: AMT POWER CUSHION BUFFER
color: RED,
looking for buffer or stopper for your car's spring?
This item is suitable for kelisa, myvi, kenari, wira, hondas, toyotas and all other car model,
It is easy to install, just lift up your car and plug it in between your car's springs.
To avoid your tyres from  bumping to fender or etc.
Stabilize your steering while you driving.

PRICE: RM40, 
POSTAGE: RM 10, 
TOTAL: RM50
COD DEPOSIT: RM20 




25 September 2012

Kelisa Lower Arm

Kelisa Lower Arm, 1 set (2 units) RM90
Bush (4 units) RM20
Total set (Lower Arm + Bush) RM105
COD, deposit RM60
no postage, heavy item
Item: New in box



Kelisa Coil Spring

Kelisa Spring
Brand: Heavy Duty Coil Spring (as per photo)/ standard
Color: Black
Front set (2 units) RM80
Rear set (2 units) RM 85
Full sets (4 units) RM 160
COD, Deposit RM80
Item: New In box
No postage, heavy item


18 September 2012

Pirate Theme Item

Item: 99% new, used once. adult size
used in a diner party

Hat: RM 10/unit
Available: 2 units

Hooks: RM5


Buy all 3 items for RM22
COD (deposit RM10)





Kelisa Rear Wiper

Item: new in box

Brand: Autonas

Via Post
RM 30+ RM10 (postage)
Total RM 40.

COD KL area
COD only RM30 (deposit RM15 before pick up the item)
Total RM 30.




May also be installed as:
Avanza rear wiper
Myvi rear wiper
Viva rear wiper
Kancil rear wiper
Alza rear wiper
Hyundai 110 rear wiper
Toyota Fortuner rear wiper
Savvy rear wiper
Honda Jazz rear wiper

17 September 2012

phone holder

item: new in box price: rm25 (free postage)

3 tons lorry at your service

A 3 tons lorry is available to carry your item from where ever to where ever within peninsular Malaysia. Kindly inform details such as items in general, distance and when. The lorry stand-by location is in KL but just get in touch to get the price. Once the price is agreed then we are in business, otherwise you got nothing to lose. P/s Man power is provided.

25 June 2012

Radiator Fan Motor

Brand: Denso suitable for Kelisa, Waja, Toyota Made in Japan New item: RM180 Recon: RM90 postage: RM20 (heavy item, about 2kg)

Kelisa coil plug

RM 100 / unit RM 280 / 3units postage RM10 COD KL only. refer photo for the product details

18 June 2012

Novel Just One Taste

Novel Just One Taste, by Louisa Edwards Condition:95% (used), 335 pages, RM20 (free postage) He has a hungry mind. Bad-boy chef Wes Murphy dreads his final semester cooking class—Food Chemistry 101—until he meets the new substitute teacher. Dr. Rosemary Wilkins is a feast for the eyes, though her approach to food is strictly academic. So Wes decides to rattle her Bunsen burner by asking for her hands-on advice—on aphrodisiacs . . . She’s got love down to a science. Rosemary is a little wary about working with Wes, whose casual flirtations leave her hot under the collar. But once they begin testing the love-enhancing power of chocolate, oysters, and strawberries, it becomes scientifically evident that the brainy science nerd and the boyish chef have some major chemistry together—and it’s delicious . .

Novel Cinta kau dan aku

, Kondisi: 95% (terpakai), 679 muka surat, rm15 (termasuk pos) "Apa jadi driver? Hei Risya, dah tak ada jawatan lain ke kat tempat kerja Milah tu sampaikan jawatan driver pun kau terima? Dah-dah, balik kampung aje. Tolong mak kat warung lagi bagus. Apa, kau ingat, kau tu jantan ke. Nak jadi driver", marah Mak Timah. "Kalau saya katakan saya tak kisah untuk memperisterikan awak? Dan saya juga sebenarnya sudah mula menyukai awak, adakah awak akan berubah fikiran dan menerima saya?" soal Farish Hakimi dengan wajah serius. "Sayang, dari hati yang tulus abang nak beritahu sayang yang abang sungguh bahagia dapat menjadi suami sayang. Abang harap, Risya boleh terima abang dalam hidup Risya. Percayalah, abang ikhlas mengambil Risya sebagai isteri abang." Sebaik sahaja kaki Farish Hakimi hendak melangkah masuk ke balai berlepas, dia dikejutkan dengan suara yang amat dikenalinya. Suara yang sememangnya amat disayangi, suara yang menyebabkan dia ketawa, suara yang menjadikan hidupnya ceria, suara yang sentiasa berbisik manja di telinganya. Tidak, dia tidak perlu untuk mendengar suara itu lagi. Bukankah suara itu yang telah merobek hatinya? Bukankah suara itu yang telah meragut kepercayaannya?

Novel Andai itu takdirnya

Novel Andai itu takdirnya Kondisi: 90% (terpakai), 583 muka surat, rm15 (termasuk pos), telah dibaca berulang kali, Aleya, seorang gadis yang cantik dan berlatarbelakang keluarga sederhana, dalam diam menyimpan perasaan dengan seorang anak tokoh korporat yang ternama yang merupakan rakan sekuliahnya di Universiti, Syed Aizril. Syed Aizril, wajahnya yang tampan menjadikan dia kegilaan ramai gadis, limpahan kemewahan meletakkan ego dan kesombongan di singgahsana yang paling tinggi. Mentalitinya yang mementingkan darjat dan kedudukan telah menutup pintu hatinya untuk mendengar bicara hatinya sendiri.

17 June 2012

Novel Hanya Kita Berdua

kondisi: 95% (used) 540 pages rm15 percuma pos Hanya Kita Berdua akan membawa anda ke sebuah pekan kecil di persisiran pantai negeri Perak. Di sana anda akan temui Najla Haifa dan keluarganya yang kaya. Anda juga akan temui Adil, remaja yang tidak setaraf dengan Najla. Malangnya, satu peristiwa telah berlaku dan memisahkan mereka berdua. Pertemuan dengan Danni seorang lelaki romantis lagi penyayang telah mengubah hidupnya. Berjayakah Danni untuk menjadikan Najla isterinya dan apakah pula rahsia yang sekian lama terselindung dan mencemarkan nama keluarga gadis itu? Sebuah novel berunsur kekeluargaan, sarat dengan pertelingkahan dan dendam berpanjangan, namun mempunyai plot cerita yang romantis, terselit unsur humor dan penuh dengan persoalan.

Novel 7 hari mencintaiku

Novel 7 hari mencintaiku kondisi: 95% (used) oleh: siti rosmizah 1050 pages RM 25 percuma pos Memang sedih cite ni dan memang best…. Khuzairi..memang penyabar, hormat orang tua dan best. Dia membuka klinik dengan kawan baiknya Zaidi dan ada ladang ternakan kambing. Mia Adriana…degil, tak hormat orang, kurang ajar dan amat2 menyakitkan hati. Kerja sebagai Lawyer di syarikat papanya. Khuzairi yang memang cintai Mia dalam diam telah diminta menjadi pak sanggup oleh papa Mia. Dia diminta menikahi Mia untuk gantikan Khalil iaitu tunang Mia yang larikan diri akibat hutang. Mia yang memang benci dengan Khuzairi sejak sekolah bertambah benci dengan persetujuan Khuzairi. Mia yang sombong dan bangga diri dengan kekayaan tidak dapat terima Khuzairi yg miskin. Price: RM 25

10 UNITS PESONA PENGANTIN MAGAZINE

ISSUE 2011 (MAY, JUN, JUL, OCT, NOV & DIS) ISSUE 2012 (JAN, FEB, MAC, MAY) TO SELL ALL 10 UNITS OR EACH PRICE: 1 UNIT RM10 + POSTAGE RM5 = RM15 PRICE: 10 UNITS RM100 + POSTAGE RM40 = RM 140 (NO CHARGE FOR POSTAGE IF COD AROUND KL)

19 April 2012

Kelisa ATF filter



MITSINBO air filter
Brand new
RM 30 + postage RM10 = RM40
COD around KL RM30

also suitable for Kancil & kenari

Auto Transmission Fluid



ATF-3 oil
Brand new
D spare part, Produa series
1 unit = RM25
3 units = RM70
COD around KL

Kelisa front absorber mounting




1 set (2 pieces) RM100 + postage RM10 = RM110
COD around KL RM100
Brand new

Kelisa rear absorber





Brand: SACHS super touring (gas based)
Condition: New in box
1 side RM60
2 side RM120

postage:(not recommended)>5kg
cash & carry KL area

Also suitable for Kenari

Kelisa & K-car SUMO engine oil


SUMO 5W30 (Semi synthetic/ recommended for engine care)
K_CAR performance racing oil
4 litres ( if bought 2 units, can be use three times for Kelisa / kenari)
Change the oil for up to 10000km with no problem
RM 120 COD around KL
free Kelisa oil filter

while stock last

Kelisa front break pad


Brand: Bosh / produa

1 set (for 2 front wheels) RM 60
Free postage
COD around KL RM60 - RM10 = RM50

Also suitable for Kenari

Kelisa Front wheel bearing


Brand: Daihatsu

1 set of bearings for 1 wheel price RM70

bearings for both side of front wheels price RM140

postage cost RM 5 only

Also suitable for kenari

18 April 2012

WIFI Wireless 2.4GHz 12dBi SMA Directional Dish Antenna

Brand: Diamond 569999G Black Diamond Adapter High Power Wifi Booster Taiwan Made
* WIFI Wireless 2.4GHz 12dBi SMA Directional Dish Antenna.
* High gain 12GHz 8dBi Directional Antenna with build in SMA cable.
* Replace antenna on your wireless device, adjust the orientation towards your wireless access point.
* Advanced WIFI Directional Antenna dish designed for excellent wireless range and performance.
* Compatible with 2.4GHz 802.11b/g wireless standards.
* Gold tone series SMA connectors for increased wireless performance.
* Works with most wireless devices with removable external Directional Dish Antennas.
* Band limits: 800~2500Mhz
* Gain: 8dbi
* Directivity: Directional
* Connector: SMA
* Cable length: 33.75"
* Antenna size: 5.5" x 3.75" x 1.25"(L*W*D)
* Weight: 220g






Realtek RTL8187L Chipset
Small size and easy to carry
Using the Realtek RTL8187L chipset is more stable and has received a high signal strength
Features:
• Connetcts at a full 54 Mbps high-speed transfer rate for 802.11g
• Big power up to 1500Mw , distance more longer
• Detachable antenna with R-SMA connector
• Plug-and- play compatible with all computers
• Software AP function, support X-link, QoS, WMM
• High security 64/128/256 bit WEP/WPA/WPA2 encryption
• High power USB Wifi adapter
• Support Windows 7 (32bit, 64bit) / Vista (32bit, 64bit) / XP / 2000 / ME / 98


Packages Content:
- 1 x Black Diamond USB Adapter (Black)
- 1 x Range Antenna 12 dbi
- 1 x Usb Cable
- 1 x Driver CD

See below, how it work:



In easy word, free internet
RM 200 with free postage
Wholesale Price Special.

16 April 2012

kelisa mini cooper signal light garnish





look alike bavarian design
to complete your kelisa mini cooper extrior feature
this very rare item is only using 3M tape and easy to install
limited time offer rm100 with free postage
p/s this is custom item

07 April 2012

Kelisa front absorber




Brand: SACHS super touring (gas based)
Condition: New in box
1 side RM100
2 side RM200

postage:(not recommended)>5kg
cash & carry KL area

Also suitable for Kenari

take your time, but don't be regretted

Related Posts with Thumbnails

CUSTOMER SERVICE

GET BACK TO ME FAST!!