cherofaitha humbly welcome all of you to his site

,

please help yourself with all the items

, "pelbagai barang untuk dijual di seperti chero,fatha, bundle items, secondhand, murah, books, collectible, shirt, action, figures, bag, novel, shoes, hat, cherofaitha, vintage, cuba singgah disini."

Latest Updates via Instagram @cherofaitha.ent

LIVE!!!

25 June 2012

Radiator Fan Motor

Brand: Denso suitable for Kelisa, Waja, Toyota Made in Japan New item: RM180 Recon: RM90 postage: RM20 (heavy item, about 2kg)

Kelisa coil plug

RM 100 / unit RM 280 / 3units postage RM10 COD KL only. refer photo for the product details

18 June 2012

Novel Just One Taste

Novel Just One Taste, by Louisa Edwards Condition:95% (used), 335 pages, RM20 (free postage) He has a hungry mind. Bad-boy chef Wes Murphy dreads his final semester cooking class—Food Chemistry 101—until he meets the new substitute teacher. Dr. Rosemary Wilkins is a feast for the eyes, though her approach to food is strictly academic. So Wes decides to rattle her Bunsen burner by asking for her hands-on advice—on aphrodisiacs . . . She’s got love down to a science. Rosemary is a little wary about working with Wes, whose casual flirtations leave her hot under the collar. But once they begin testing the love-enhancing power of chocolate, oysters, and strawberries, it becomes scientifically evident that the brainy science nerd and the boyish chef have some major chemistry together—and it’s delicious . .

Novel Cinta kau dan aku

, Kondisi: 95% (terpakai), 679 muka surat, rm15 (termasuk pos) "Apa jadi driver? Hei Risya, dah tak ada jawatan lain ke kat tempat kerja Milah tu sampaikan jawatan driver pun kau terima? Dah-dah, balik kampung aje. Tolong mak kat warung lagi bagus. Apa, kau ingat, kau tu jantan ke. Nak jadi driver", marah Mak Timah. "Kalau saya katakan saya tak kisah untuk memperisterikan awak? Dan saya juga sebenarnya sudah mula menyukai awak, adakah awak akan berubah fikiran dan menerima saya?" soal Farish Hakimi dengan wajah serius. "Sayang, dari hati yang tulus abang nak beritahu sayang yang abang sungguh bahagia dapat menjadi suami sayang. Abang harap, Risya boleh terima abang dalam hidup Risya. Percayalah, abang ikhlas mengambil Risya sebagai isteri abang." Sebaik sahaja kaki Farish Hakimi hendak melangkah masuk ke balai berlepas, dia dikejutkan dengan suara yang amat dikenalinya. Suara yang sememangnya amat disayangi, suara yang menyebabkan dia ketawa, suara yang menjadikan hidupnya ceria, suara yang sentiasa berbisik manja di telinganya. Tidak, dia tidak perlu untuk mendengar suara itu lagi. Bukankah suara itu yang telah merobek hatinya? Bukankah suara itu yang telah meragut kepercayaannya?

Novel Andai itu takdirnya

Novel Andai itu takdirnya Kondisi: 90% (terpakai), 583 muka surat, rm15 (termasuk pos), telah dibaca berulang kali, Aleya, seorang gadis yang cantik dan berlatarbelakang keluarga sederhana, dalam diam menyimpan perasaan dengan seorang anak tokoh korporat yang ternama yang merupakan rakan sekuliahnya di Universiti, Syed Aizril. Syed Aizril, wajahnya yang tampan menjadikan dia kegilaan ramai gadis, limpahan kemewahan meletakkan ego dan kesombongan di singgahsana yang paling tinggi. Mentalitinya yang mementingkan darjat dan kedudukan telah menutup pintu hatinya untuk mendengar bicara hatinya sendiri.

17 June 2012

Novel Hanya Kita Berdua

kondisi: 95% (used) 540 pages rm15 percuma pos Hanya Kita Berdua akan membawa anda ke sebuah pekan kecil di persisiran pantai negeri Perak. Di sana anda akan temui Najla Haifa dan keluarganya yang kaya. Anda juga akan temui Adil, remaja yang tidak setaraf dengan Najla. Malangnya, satu peristiwa telah berlaku dan memisahkan mereka berdua. Pertemuan dengan Danni seorang lelaki romantis lagi penyayang telah mengubah hidupnya. Berjayakah Danni untuk menjadikan Najla isterinya dan apakah pula rahsia yang sekian lama terselindung dan mencemarkan nama keluarga gadis itu? Sebuah novel berunsur kekeluargaan, sarat dengan pertelingkahan dan dendam berpanjangan, namun mempunyai plot cerita yang romantis, terselit unsur humor dan penuh dengan persoalan.

Novel 7 hari mencintaiku

Novel 7 hari mencintaiku kondisi: 95% (used) oleh: siti rosmizah 1050 pages RM 25 percuma pos Memang sedih cite ni dan memang best…. Khuzairi..memang penyabar, hormat orang tua dan best. Dia membuka klinik dengan kawan baiknya Zaidi dan ada ladang ternakan kambing. Mia Adriana…degil, tak hormat orang, kurang ajar dan amat2 menyakitkan hati. Kerja sebagai Lawyer di syarikat papanya. Khuzairi yang memang cintai Mia dalam diam telah diminta menjadi pak sanggup oleh papa Mia. Dia diminta menikahi Mia untuk gantikan Khalil iaitu tunang Mia yang larikan diri akibat hutang. Mia yang memang benci dengan Khuzairi sejak sekolah bertambah benci dengan persetujuan Khuzairi. Mia yang sombong dan bangga diri dengan kekayaan tidak dapat terima Khuzairi yg miskin. Price: RM 25

10 UNITS PESONA PENGANTIN MAGAZINE

ISSUE 2011 (MAY, JUN, JUL, OCT, NOV & DIS) ISSUE 2012 (JAN, FEB, MAC, MAY) TO SELL ALL 10 UNITS OR EACH PRICE: 1 UNIT RM10 + POSTAGE RM5 = RM15 PRICE: 10 UNITS RM100 + POSTAGE RM40 = RM 140 (NO CHARGE FOR POSTAGE IF COD AROUND KL)

take your time, but don't be regretted

Related Posts with Thumbnails

CUSTOMER SERVICE

GET BACK TO ME FAST!!